GYMKHANA 7: scheuren met klassieke Mustang [Video]

ghymkana7

De zevende episode in Ken Block's Gymkhana-verhaal is officieel los. Ditmaal niet met een Ford Fiesta in de hoofdrol, wel een van de pot gerukte Mustang met +800 pk, vierwielaandrijving en heerlijke looks.

De jaarlijkse Gymkhana-video van Ken Block is een zekerheid zoals Sinterklaas op 6 december. Ditmaal brengt hij zijn baldadig rijgedrag naar de straten van Los Angeles. Scheurijzer van dienst is een Ford Mustang Notchback van 1965. Al is die even standaard als het gezicht van Axl Rose....

Het verhaal is weer meer van hetzelfde; driften, schuiven, scheuren en banden vernielen. Al krijgt hij ditmaal hulp van de lokale Lowriderclub en de 5-0. Visueel weer een pareltje:

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Techno Patat 07:53
Portrait de Techno Patat

Een van de beste moet ik zeggen! Originele stunts, prima camera, monteer en rijwerk en leuke stadje (en met new york bedoelen jullie vast dat ander stadje, Los Santos, eeeeeuh teveel GTA V gespeeld, Los Angelos :P?)!!

Carlos 10:12
Portrait de Carlos

Laten we afkloppen op Los Angeles ^^.

Techno Patat 10:26
Portrait de Techno Patat

Ik probeerde een compromis te maken tussen Los Santos en Los angeles omdat je in Los Angeles voor het overgrote deel van de tijd geen zo een dingen mag doen :D. In Los Santos wel :P!

Yvesw 10:27
Portrait de Yvesw

Ik zat nog in GTA IV, excuses ;-)

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités