Vraag: Hoeveel km maal jij dagelijks af?

vraag-km

Ben jij een verslaafde kilometervreter of werk je vanuit je eigen huis? Hoeveel kilometer leg jij gemiddeld per dag af?

Als echte Autofans kruipen we natuurlijk maar al te graag achter het stuur. Toch kan de dagdagelijkse file er voor zorgen dat je dat stuur liever opvreet. Want elke ochtend staan onze wegen tot de nok gevuld met wagens. De kans is dan ook groot dat jij deel uitmaakt van die stilstaande meute. Of niet, want misschien werk je wel op een boogscheut van je woonst zodat je lekker met de fiets je verplaatsing kan maken.

Hoeveel kilometer leg jij dagelijks gemiddeld met de wagen af?
en
Zijn het kilometers met plezier?

Derniers articles publiés

Commentaires (10)

Laisser un commentaire
BART PJ 17:18
Portrait de BART  PJ

... minder is meer...

Stealth 10:05
Portrait de Stealth

+/- 80km per dag, functioneel woon/werk dus 0km met plezier

Adriaan 10:21
Portrait de Adriaan

Tussen de 150-200km per dag voor het werk, en nog eens makkelijk 40km per dag prive. Maar een plezier is dat niet bepaald, constant file, "dynamische" snelheidsborden die meer doen denken aan een bingo loting, zotte toeren van andere, vrachtwagens die inhaalverboden negeren,...

Wim 10:39
Portrait de Wim

120 of 160 km/dag woon werk, daar is weinig plezant aan, zeker met een handbak in de file :s

Glenn 14:04
Portrait de Glenn

Een 70 tal km per dag. Plezier niveau valt nog mee omdat ik zoveel mogelijk de wagen vermijd tijdens spitsuren en dus quasi geen tijd verlies op de motor. Als ik het enkel met de wagen of openbaar vervoer zou kunnen doen had ik al lang ander werk gezocht.

Quin 14:53
Portrait de Quin

60 km werkverkeer + 10-tal km privé. Alles in volle spits te rijden, dus heel veel plezier is dat niet. Als ik dat moto neem zoals Glenn, kan ik wel niet klagen :-).

lauw 17:02
Portrait de lauw

120 km / dag voor het woon-werk verkeer. Je moet het een beetje plezant maken hé, met mate, al heb ik er soms echt mijn buik van vol. Groot stuk van mijn route is E17 Gent-Antwerpen, hoe die buitenlanders daar rijden is echt om je pet van op te fretten, om maar te zwijgen van die *chterlijke Oostblok truckers. Als je er al iets mee voorgehad hebt weet je wat ik bedoel ze negeren je zo lang mogelijk en weten perfect dat ze vele regeltjes aan hun schoen lappen. Zwaar taxeren die handel

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités