Lamborghini Revuelto kopen? Twee jaar wachten!

Lamborghini Revuelto

Wie vandaag met een vette cheque richting Lamborghini-dealer stapt voor een nagelnieuwe Revuelto, zal nog even geduld moeten oefenen. De totale productie voor de komende twee jaar is namelijk al besproken. Hoezo, inflatie?

Een trimester geleden liet Lamborghini de Revuelto op ons los, de Aventador-opvolger met 6,5 liter grote V12, drie elektromotoren en een systeemvermogen van 1.015 pk. Dat de nieuwste supercar uit Sant’Agata Bolognese een plug-inhybride is, schrikt de gefortuneerde klanten duidelijk niet af: bestel je vandaag een Revuelto, dan moet je ruim twee jaar geduld oefenen voor je jouw exemplaar in je verwarmde garage kunt zetten.

Lamborghini Revuelto

Alles is op

De volledige Revuelto-productie voor de komende twee jaar heeft immers al een eigenaar gevonden, zo laat Lamborghini weten. Uitwijken naar de Urus of Huracán als zoethoudertje is overigens geen optie: de productie van de SUV en de supercar met V10 is immers ook al volledig uitverkocht tot beide modellen eind 2024 op pensioen gaan.

Lamborghini Revuelto

Persoonlijk record

Die twee modellen hebben er trouwens voor gezorgd dat Lamborghini een uitstekende eerste jaarhelft heeft opzitten. Meer zelfs: met 5.341 geleverde exemplaren wereldwijd zetten de Italianen zowaar een persoonlijk record neer. De Verenigde Staten blijven nog steeds de belangrijkste afnemers van Lamborghini’s, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en China.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités