Anonieme gebruiker 20:03
Portrait de Anonieme gebruiker

Oei, kennelijk sla ik de spijker op de kop:sorry. Leuke woordspeling in dit verband trouwens: "kort door de bocht". De totale beleving van een rijdersauto onder je kont, zoals je dit wat snorkend betiteld, ken ik hoor. Ik heb er vier gehad. Maar: dit draadje is gestart met als item het design van de nieuwe 1 en niet de rij-eigenschappen. Die staan overigens buiten kijf, maar ik vind dat gedaan wordt of alle andere aandrijfconcepten dan achterwielaandrijving op de schroothoop horen. Dát wil ik even relativeren, ik heb tenslotte ervaring met meerdere concepten.
Mijn opmerking dat willekeurige Japanse/Koreaanse merken de oude 1 nooit verkocht hadden gekregen ziet dus op het uiterlijk (design durf ik het bij nader inzien niet meer te noemen). De rijkwaliteiten heb ik er bij genoemd omdat die dan ook niet geholpen zouden hebben ze te verkopen. Men zou het ding domweg te lelijk hebben gevonden.
Enne: bij de opmerking over de Seat kom je ineens met de kwaliteit om de hoek. Dat heeft weer niets met design en/of rijkwaliteiten te maken!! Nee, de reden van het verkiezen van een Audi boven de reïncarnatie van een oude A4 ligt in (je kunt het inmiddels wel raden) het design van de nieuwe Audi's.
(EOM).

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités