Pre-order nu je Honda Civic Type R

honda_civic_type_r_concept-100

De gamingindustrie heeft blijkbaar zijn weerslag op de auto-industrie. Want bij Honda Engeland kan je de Civic Type R al pre-orderen. Je weet wel, de Civic die we eigenlijk nog altijd niet gezien hebben in productietrim...

Het is geen uitzondering en autoland dat mensen op voorhand geld neer leggen voor een wagen die ze nog niet gezien hebben. Echter gaat het dan over exotisch spul zoals een Ferrari LaFerrari of gelimiteerde reeksen van een bepaald model. Maar voor een Civic? Nee, dat is nieuw.

Echter is de vraag naar de Civic Type R in Engeland zo groot dat Honda heeft besloten dat je met 3.000 pond (zo'n 4.725 euro) naar een Honda-dealer kan stappen om zeker te zijn dat je er ééntje krijgt bij de lancering. Kunnen we daarmee besluiten dat het Engelse cliënteel voor de sportieve rakker van een nieuwe generatie is die dingen wilt op de dag dat ze uitkomen? Waarschijnlijk wel.

Want net zoals bij - pakweg - een iPhone of een nieuwe game leggen ze op voorhand geld neer voor een wagen die ze nog nooit gezien hebben. In Genève zullen we trouwens eindelijk de productieversie zien. Hopelijk stelt 'ie niet teleur.

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités