Vraag: Hoe zien jullie auto's evolueren?

pokemon-car_01

Ze gaan zelf rijden, hebben een ongelooflijk verre elektrische range en - jawel hoor - vliegen zelfs als het moet. Kijken we er het nieuws van de laatste maanden op na, dan zijn de tijden van zelf aan het stuur draaien geteld. Maar hoe zien jullie de wagen evolueren?

Kijk, er is nog altijd een groot verschil tussen wat merken zeggen waar ze mee bezig zijn en waar ze daadwerkelijk mee op de markt komen. Zo gingen auto's in de jaren 80 al autonoom rijden (Knight Rider iemand?) maar komen we vandaag de dag niet verder dan een automatisch systeem dat je met wisselend succes een parkeerplaats in laveert. Toch zijn constructeurs volop bezig met de ontwikkeling van de autonoom rijdende wagen.

Daarnaast vind je een hoop bedrijfjes die pochen dat ze een vliegende auto hebben gecreëerd of een elektrische wagen waarmee je verder geraakt dan je oprit. Toegeven, Tesla heeft getoond dat een elektrische wagen geen dull object hoeft te zijn. Het ziet er alvast naar uit dat er grote veranderingen op til staan voor de manier waarop we autorijden beleven.

Hoe denken jullie dat wagens de komende 20 jaar gaan evolueren?

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités