Supercarbouwer Marussia wil fabriek in België?

Om je als supercar te profileren moet je een Formule 1 team hebben en een impressionante model-line-up. Zo verbaasde Lotus elke journalist in Parijs met het voorstellen van 6 nieuwe wagens. Daarnaast maakten ze onlangs bekend een tweede team te besturen in de Formule 1 samen met Renault. Het Russische Marussia koos blijkbaar voor hetzelfde pad, althans volgens de laatste geruchten. Zo kochten ze zich onlangs nog in bij Virgin waar 'onze' Belg Jerôme d'Ambrosio zal voor rijden. Maar ze hebben nog straffere plannen.

GTspirit zegt dat Marussia niet minder dan zes nieuwe modellen zal voorstellen op de autoshow in Frankfurt. Daaronder zitten niet alleen supercars, maar ook een SUV en zelfs een stadswagentje. Daarmee leunt het hele verhaal wel héél erg dicht aan bij dat van Lotus. Naast de nieuwe line-up zouden ze ook een vernieuwd dealernetwerk opzetten met dealers in onder andere Londen en Monaco. Ook de Amerikaanse markt zou in het businessplan staan. En raar maar waar, ze zouden fabrieken openen in Duitsland en België!

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
Yvesw 19:44
Portrait de Yvesw

Heilige Pony!!! Wordt dat ding in elkaar geschroefd met klinknagels uit W.O.II ofzo?
Laat maar zitten in Rus"GeenStijl"land...

Kenny 20:53
Portrait de Kenny

Het zou wel mooi zijn dat er hier een fabriek komt, we kunnen het gebruiken :-) De wagen is niet echt mijn ding, maar dat kan nog veranderen als de verdere line-up wordt getoond!

Buyck 12:18
Portrait de Buyck

Ze hebben alvast een ganse site vrij... Opel Antwerpen. Wel misschien iets te groot maar staat voor een appel en een ei te koop!

Peter 20:43
Portrait de Peter

@Yvesw: Laat je kinderachtige commentaar bij je zelf! Je moet blij zijn dat iemand wil investeren in Belgische economie!

Het zou mooi zijn als Marussia naar Belgie komt!

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités