Vraag: Hoe luister jij naar muziek in de wagen?

vraag-radio

USB, bluetooth, Spotify, internet en Youtube. De tijden dat we enkel muziek konden absorberen via radio en cd's (of cassettes) liggen ver achter ons. Hoe luister jij naar muziek in de wagen?

Als het van de laatste analisten/ doemdenkers af hangt, dan zal tegen 2024 de helft van alle radiostations op aarde verdwenen zijn. Of we ons daar zorgen over moeten maken, dat hangt er van af. Zo zullen volgens Gordon Borrell, een geschiedkundige met een specialisatie in media, de grote knapen in radiowereld overleven (lees: met het geld) alsook de kleine plaatselijke radio's (vooral in Amerika populair). Alles daartussen zal een minder gelukkige toekomst tegemoet gaan.

Voor Vlaanderen is het nogal koffiedik kijken. Zo hebben we ruwweg veertig radiostations. De meest beluisterde daarvan zijn Radio 2, Q-music en Studio Brussel met respectievelijk 30,3 procent, 13,7 procent en 13,1 procent marktaandeel. Maar luisteren jullie eigenlijk nog naar de radio, of gebruiken jullie allerhande andere middelen zoals Spotify, Smartphones of USB's? Daarom volgende vraag:

Hoe luister jij naar muziek in de wagen?

Derniers articles publiés

Commentaires (10)

Laisser un commentaire
Yannick 12:44
Portrait de Yannick

Vanalles. iPod ligt al jaren in de auto maar muziek downloaden is er al te veel aan geworden nu met spotify. Playlist staan er nu al een jaar op zonder nieuwe muziek denk ik. Dus... meestal spotify via bluetooth. Radio probeer ik soms maar ik haat de reclame.

john 13:36
Portrait de john

Via een sd-kaartje, voor mij is dat stukken handiger dan een mp3/gsm/ipod en aux aansluiting. En ook radio soms.

Adriaan 13:41
Portrait de Adriaan

Dab radio meestal. Soms spotify

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités