Wild Boar Jeep Wrangler 6x6 is nummer 3 in de saga

wild-boar-jeep-wrangler-6x6-has-guns-and-a-matching-trailer-video_3

Het begint meer en meer op een oude cafémop te lijken, deze 6x6 jeeps. Na de Duitser en den Engelsman kan nu ook den Amerikaan aan den toog komen stoefen met zijn 6 wielen.

Wild Boar Products is een Amerikaans bedrijf dat het niet vond kunnen dat ze alleen in Europa met 6 wielen onder hun jeeps rijden. Zo gezegd zo gedaan, een extra as er bij onder en je heb een 6x6.

Het is verleidelijk om te zeggen dat dit een zoveelste kloon is van wat Mercedes heeft gedaan met hun G-Klasse maar de oorsprong van dit model gaat al terug naar 2012 waar het model op de Sema beurs stond. Qua opsmuk is niets aan de verbeelding overgelaten, een dikke voorbumper met bull-bars, een takel voor als je echt vast zit en aan de bovenkant een tent zodat je zatte vrienden hier al moeilijker tegen kunnen plassen.

In koffer zit genoeg arsenaal om je dorp onveilig te maken met onder andere een machinegeweer, shotgun en 2 pistolen. Optioneel kan je nog een trailer bestellen die je kan volproppen met extra materiaal zoals mountainbikes, een quad of een pallet bier. Als 'ie dan toch naar onze Europese wagen komt, dan hopen we dat de wapens de oversteek niet maken.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités