Officieel: Nissan Navara krijgt nieuwe snoet en veiligheidsupdate

Nissan Navara facelift 2020

Nissan heeft zijn pick-up langs de schoonheidsspecialist gestuurd. De Navara krijgt een opgefrist ontwerp, een uitgebreidere veiligheidsuitrusting en een speciale versie, de PRO-4X.

Bij ons houdt Nissan de lippen nog even op elkaar over deze facelift van de Navara, omdat wij nog moeten wachten tot begin 2021. Maar de Japanse pick-up wordt wereldwijd verkocht, waardoor andere werelddelen al sneller aan de bak komen. De primeur is voorbehouden voor Thailand, volgende maand.

We moeten dus nog even wachten op specificaties, motoren, technische details en prijzen, maar we krijgen de gefacelifte versie in de tussentijd wel al in vol ornaat te zien. Zo zien we onder meer een nieuw radiatorrooster, en lichtblokken die wat hoekiger werden getekend en led-technologie in hun lichtsignatuur verwerken. Achteraan zien we onder meer een ingewerkt opstapje in de achterbumper om makkelijker spullen in de laadbak te laden.

Nissan Navara facelift 2020

Binnenin krijgen de connectiviteit en geluidsisolatie een upgrade, terwijl Nissan ook aan de stuurinrichting sleutelde. De veiligheidsuitrusting is uitgebreid met een intelligente aanrijdingswaarschuwing, die tot twee auto’s voor de Navara kijkt. Een intelligente noodremhulp schakelt de remmen in als je zelf te laat ingrijpt. De Intelligent Around View Monitor houdt de omgeving van de Navara in de gaten bij manoeuvres, het koppelen van een aanhanger en nu ook bij het terreinwerk.

Nissan Navara facelift 2020

Tot slot introduceert Nissan nog een speciale uitvoering van de Navara. De PRO-4X doet het allemaal wat stoerder, en pakt uit met zwarte en oranje accenten, een donker radiatorrooster, zwarte deurgrepen, treeplaten en dakrails, en zwarte 17-duimsvelgen met terreinrubber.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités