Defender Bond Edition: De Land Rover volgens 007 (2021)

Land Rover Defender V8 Bond Edition profiel

In aanloop naar de Bond-film No Time To Die lanceert Land Rovers SV Bespoke-afdeling een gelimiteerde oplage van de Defender. Deze Bond Edition komt met een verduisterd uiterlijk, een krachtige V8-motor en een hele resem 007-verwijzingen.

Op No Time To Die is het intussen al meer dan een jaar wachten. Deze 25e film over ieders favoriete geheim agent zou oorspronkelijk midden 2020 in de zalen verschijnen, maar werd keer op keer weer uitgesteld door het coronavirus—hoe kan het ook anders. Wat we intussen wel al te zien kregen was een van zijn voornaamste figuranten: de nieuwe Defender. Bij Land Rover doen ze daar nu nog een schepje bovenop, want ze brengen een speciale editie van hun heruitgevonden terreinwagen als eerbetoon aan de nieuwe Bond-film.

Licence to Drive

Van deze Bond Edition van de nieuwe Defender zullen er maar 300 exemplaren op de weg komen. Ze zijn gebaseerd op de machtige V8-versie met zijn 5.0-liter benzineblok van 525 pk en 625 Nm koppel. Daarmee sprint dit apparaat van 0 naar 100 km/u in 5,2 seconden—althans in de handen van een piloot met de juiste licence to drive. Aan de buitenzijde herken je de Bond Edition aan zijn donkere koetswerk met Extended Black Pack en glanzend zwarte 22-duimsvelgen, net als in de 007-film. Daarnaast krijgt de speciale editie ook blauwe remklauwen en de nodige 007-badges.

Land Rover Defender V8 Bond Edition 110 en 90

De Land Rover Defender V8 Bond Edition is verkrijgbaar in korte ’90’-versie vanaf 137.100 euro en als langere ‘110’ vanaf 140.800 euro. Vind je dat toch wat aan de prijzige kant? Dan kan je hem al voor een tiental euro in actie zien in No Time To Die, in de bioscopen vanaf 30 september.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités