Speelgoed voor volwassenen: Razor Crazy Cart

Razor-Crazy-Cart

Had je vroeger ook een go-kart waarmee je al trappend door de bochten scheurde? Anno 2013 doen ze het net iets anders in speelgoedland. Het merk Razor introduceert een go-kart voor je kinderen die elektrisch door de bochten drift dat het een lieve lust is. O ja, volwassenen passen er desnoods ook in.

Zo'n zeven jaar geleden had het merk Razor al plannen om hun driftcart te maken. Echter kregen ze overal de deur tegen hun neus omdat volgens vele investeerders "niemand een zalige go-kart wil waarmee je gigantische driftjes kan leggen". Jep, wij begrijpen het ook niet.

De gigantische Amerikaanse speelgoedketen Toys R Us zag er wel heil in en besloot een beperkte oplage te maken van de Crazy Cart van Razor. Het ding zelf ziet er nogal simplistisch uit, maar plezier moet je er zeker kunnen uithalen. Razor zelf spreekt van 40 minuutjes driftplezier met een volle batterij, eigenaars van de Crazy Cart spreken van een uurtje.

Maar goed, laat volgende filmpjes uitleggen hoeveel plezier je er mee kan maken:

Eentje kopen doe je hier voor 399 dollar. Opgelet, ze willen het ding wel niet internationaal verzenden. Al kan je hier wel een mouw aanpassen als je er echt één wil. Gewoon bestellen en - gratis (!) - laten leveren aan de dichtstbijzijnde DHL. Die sturen het met liefde op naar België.

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités