Officieel: Hyundai i30

De Hyundai i30 wordt vandaag officieel aan de pers voorgesteld en daar horen ook wat beelden bij. Na bijna vijf jaar loste deze nieuwe i30 zijn voorganger af. De looks houden het midden tussen een ix20 en de recent gelanceerde i40, dat belooft dus voor zijn CrossWagon-afgeleide.

Onder de kap vier motoren, mooi verdeeld onde diesel- en benzineversies. Zo is er de 1.4 met 100 pk of de 1.6 GDI met 140 pk. Aan dieselkant zien we de 1.4 CRDi met 90 pk en de 1.6 CRDi met 126 pk. De wagen zal worden voorgesteld op de IAA in Frankfurt en komt tegen het voorjaar van 2012 bij de dealers te staan.

via: AW.nl

Derniers articles publiés

Commentaires (7)

Laisser un commentaire
Challanger 19:16
Portrait de Challanger

Inderdaad samen met Kia zullen ze nog aardig wat Europees en Japans fabrikaat pijnigen. Dit met een reeds aangepaste styling en motorenpalet voor de Europese markt. En, laat ons ook niet de uitgebreide garantievoorwaarden vergeten !

Dick 20:23
Portrait de Dick

Wat een lelijk druk hok!

Kenny 21:56
Portrait de Kenny

Knap ding, way to go Hyundai! Wie had dat ca. 5 jaar geleden verwacht ;-)

jan 22:23
Portrait de jan

Inderdaad geef die mannen nog eens 5 jaar.Ik herinner me nog de modellen van zo'n 10 jaar geleden,geen mens die ernaar omkeek,dat is nu wel andere koek. Degelijk afgewerkte wagens aan scherpe prijzen!!! In tijden van crisis... the way to go!

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités