Techno Patat 22:39
Portrait de Techno Patat

Ik vind 'em ook vooral prachtig. Nu al geregeld ene gezien en enkel de glc vind ik even knap. Maar die is eigenlijk ietsje groter ook denk ik. Maar die lijnen, de koplampen, het simpel maar sportief interieur,... het doet toch iets met je vind ik :)!

Maar die prijs hé! Zoals je in de tekst vermeld, zo heb ik net hetzelfde ervaren... ik heb gekeken voor een Guilia Veloce (zoals deze motor dus, 2.0 turbo met 280pk). En die kwam amper 2.000€ goedkoper uit dan de C43 AMG. In de configurator wel maja in vermoed dat de kortingen vrij gelijkaardig liggen?

De c43 AMG heeft dan wel 90pk meer, 2 cilinders meer, bakken technologie meer gaande van de app tot actieve veiligheidssystemen, een stationwagon dus meer ruimte en veel betere voorwaarden (3 jaar wegassistentie, pechverhelping via een druk op de knop, informatie via een drukje op de knop met een vriendelijke juffrouw aan de telefoon die uwe gps zelfs voor je programmeert,...). En, sorry dat ik dit moet zeggen maar die AMG gaat hoogstwaarschijnlijk beter z'n waarde houden dan de Alfa. Al zeker omdat ik een jong gebruikte gevonden heb ;-)!

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités