Techno Patat 22:19
Portrait de Techno Patat

Ik ga zelf zeker ook niet beweren dat je dure bakken moet rijden om autofan te zijn! Iemand die liefhebber is van z’n Clio 1.2 kan er bakken meer respect voor hebben dan iemand met een M3 die hem koopt om gezien te worden.

Het zijn soms serieuze bedragen maar er rijden toch veel van die auto’s rond, ze worden dus wel effectief gekocht (al dan niet op lening/leasing/wat dan ook. Betalen moet je ze toch doen). Ik snap dan wel de voorkeuren omdat journo’s ook wel verwend worden met altijd goed uitgeruste auto’s (waarvan ze dan de catalogus prijs meekrijgen ipv de échte prijzen), maar zoals ik zei vind ik dat het hier meevalt. Ze rijden ze tenminste! Bij autoblog zie je amper auto’s onder de 100k of 300pk langskomen bijvoorbeeld... die vinden het de moeite niet om over te spreken.

Dat vind ik dan persoonlijk erger dan er mee rijden en aanhalen wat er niet perfect aan is en wat beter is bij auto’s die veel duurder zijn. Dan kan ik voor mezelf uitmaken of ik het extra geld dat ze kosten wel waard zijn en of het verschil te vinden is in iets dat ik belangrijk vind of niet.

Al kan ik zeker je mening snappen en ik deel ze zelfs, ik heb het ook al aangehaald (bij die Mustang dus bijvoorbeeld) dat de realiteitszin soms wat ver te zoeken is en dat je soms 90% van de auto hebt voor 60% van de kosten en dat velen al tevreden zijn met die 90% en de rest van het geld op zak houden. Maar ik vind het hier eerder de uitzondering dan de regel, mede daarom is dit 1 van de enige blogs die ik blijf bezoeken terwijl de rest afvalt

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités