ABT krikt Audi S3 op tot 370 pk

ABT Audi S3 2020

De nieuwe Audi S3 doet met 310 pk iets minder dan de nieuwe VW Golf R. Wie de huiseigen concurrent uit Wolfsburg wil overtroeven? Die kan nu langs de tuners van ABT voor meer vermogen.

Vanaf januari heeft ABT immers een kit klaar voor de nieuwe Audi S3. Die doet het motorvermogen stijgen van 310 pk naar 370 pk, en het koppel van 400 Nm naar 450 Nm. Naast die ingreep in het motormanagement zijn er uiteraard nog enkele visuele veranderingen.

ABT Audi S3 2020

Zo heeft ABT maar liefst drie velgensets uitgewerkt. Twee daarvan zijn beschikbaar in 20 duim, en krijgen een zwarte afwerking. De derde is er in 19 duim, en krijgt een grijze of zwarte afwerking. Later volgend jaar voegt ABT er nog een roestvrijstalen uitlaat aan toe, met vier einddempers.

ABT Audi S3 2020

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
mmm 19:50
Portrait de mmm

Bij het eerstvolgend onderhoud krijg je te horen dat je op de black-list staat

Techno Patat 12:22
Portrait de Techno Patat

Normaal neemt ABT de garantie over of kan je de kit zelfs laten installeren bij je VW-dealer. Ik herinner mij dat de Golf GTI’s van de Brusselse politie ook allemaal een chipke gekregen hebben van de importeur van ABT, en dat zal vast wel mét garantie geweest zijn :)...

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités