Jelledr 01:26
Portrait de Jelledr

Begrijpelijk. . En jammer tegelijk. Maar ze hebben hun eigen doodvonnis getekend. Genève stond lang op mijn lijstje maar eerlijk gezegd zou ik liever mijn geld volgend jaar spenderen aan Goodwood.

Sowieso met de centennial van Mazda ga ik daar zeker naar toe. Mss ook iets voor jullie?

En waarom Genève als wij Brussel hebben? Ok appels met appels vergelijken maar Brussel mogen we fier op zijn. En ja zoals eerder gezegd zijn ze duurder geworden maar ja ons geld wordt ook altijd minder waard toch?

Gewoon doen waar jullie zich het beste bij voelen. Geen Genève of wel Genève. Maakt niet uit.

Mss kunnen jullie bezoeken brengen aan automuseums hier in Europa. Dan hoeven jullie geen rekening te houden met overnachtingen die mogelijk duurder zijn dan anders. En het leest ook lekker weg.

Of meer roadtrips. Dichtbij bevoordeeld. Zo brengen jullie ons mss op ideeën. Natuurlijk kruipt er overal veel tijd en geld in. Alsmaar schaarser in onze samenleving tegenwoordig.

Of om de zoveel jaar een speciaal salon? Heb er zoveel op mijn lijst die wellicht nooit zal kunnen bezoeken. Tokyo bijvoorbeeld samen met een bezoek aan Mazda in Hiroshima.

Technoclassica is ook eens fijn voor liefhebbers van Europese wagens. Je loopt er tussen de miljarden. Kan de f40’s, ford gt’s, Mercedes Sl’n niet op 1 hand bij houden. Enorm veel Porsche, bmw, Mercedes en Ferarri ook.

Voor mij als liefhebber van Japanners is het veel minder natuurlijk maar t is toch de moeite waard om een keertje te doen. Ook Maastricht is fijn en iets kleiner maar ook gezelliger.

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités