Vraag: welke uitrusting kan je écht niet missen op je nieuwe auto?

BMW 2 Reeks Stuur 2022

Binnenkort schuimt Autofans de optielijsten af op zoek naar de valkuilen der verraderlijke pakketten of net naar die begeerlijke basismodelletjes. Daarom zoeken we eerst uit wat de belangrijkste uitrusting precies is. Dus laat het ons weten: welke opties vink jij steevast aan bij het samenstellen van een nieuwe auto?

Zie je soms door het bos der opties de bomen niet meer? Of heeft het concept van de ‘basisprijs’ letterlijk en figuurlijk al zijn waarde voor jou verloren? Dan hebben we goed nieuws. Binnenkort starten we namelijk een gloednieuwe rubriek: ‘Optiefans’. Daarin zullen we op regelmatige basis een model uit onze markt pikken en zijn uitrustingsniveaus, pakketten en opties tot op het bot analyseren. En, natuurlijk, zijn prijskaartje.

Vooraleer we daarmee van start kunnen gaan hebben we echter een benchmark nodig, en wie kan ons daar beter bij helpen dan autokopend België zelve. Laat ons dus weten in de comments welke opties jij absoluut niet zou kunnen missen op een nieuwe auto. Op basis van de antwoorden zetten wij dan het optionele bestaansminimum van de hedendaagse auto op papier, waar we ieder model dat we behandelen tegen aftoetsen om zijn gebruiksklare prijs te bepalen.

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités