BMW 1 Reeks Berline digitaal voorgesteld

bmw-1reeks-Berline-render_01

Dat we ons binnenkort kunnen verwachten aan een sedanvariant van de 1 Reeks staat buiten kijf. Digitaal artiest Theophilus Chin kan er wel eens heel dichtbij zitten met zijn laatste renders.

Toegegeven, wij waagden ons al eens eerder aan een render van deze nieuwe BMW. Chin weet het net iets kwalitatiever voor te stellen. Volgens de laatste geruchten kunnen we deze Mercedes CLA en Audi A3 Berline concurrent pas in 2017 verwachten. Al zou het ons niet verbazen moest BMW er iets vroeger mee op de proppen komen.

FWD, of wat dacht je?

Net zoals de 2 Reeks Active Tourer zal de 1 Reeks Berline gebruik maken van het MINI-chassis. Daardoor stuurt hij eveneens zijn kracht naar de voorste pootjes. Op lange termijn is BMW sowieso van plan om de gehele 1 Reeks richting voorwielaandrijving te sturen.

bmw-1reeks-Berline-render_01

Op deze digitale tekeningen zien we uiterlijk een soort van mini 3 Reeks met de snuit en de achterkant van de 2 Reeks. Een richting die BMW ook wel zal uitgaan. Wat vinden jullie er van?

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Patat 13:27
Portrait de Patat

Ik weet het toch niet. Een CLA of A3 berline ziet men toch niet zoveel in het straatbeeld. Moet BMW dan echt in deze niche instappen? Bovendien een FWD en beperkte afmetingen die wellicht niet zoveel goedkoper is dan een 3 serie. Lijkt me wat overbodig en weinig affiniteit met BMW.

Techno Patat 15:31
Portrait de Techno Patat

Hier in de streek zie je net veel CLA's en af en toe eenA3 sedantje! Maar de CLA rijdt hier echt dik, vooral met gepersonaliseerde nummerplaten :-)! Of BMW het moet maken met fwd is een andere zaak natuurlijk...

Adriaan 11:41
Portrait de Adriaan

Sedan's zijn niet echt populair in west europa, wel in premium, maar niet de groep eronder. Ga je naar landen zoals bulgarij, turkije, rusland, en zelf mexico, panama, brazilie,... dan ga je ze daar veel meer zien rondrijden. Zo is er een c4 berline en clio berline die niet verkocht worden hier, maar die je wel in turkije ziet rondrijden. En met de opkomende markten daar, zal bmw ook een graantje willen meepikken. Maar ik blijf erbij, diene 1 sedan heeft alleen bestaansrecht met achterwielaandrijving, anders zou ik echt niet inzien waarom je een bmw zou kiezen.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités