Volkswagen Caddy krijgt campervariant

Volkswagen Caddy Beach camper 2020

Net als de grotere Transporter en nog grotere Crafter krijgt ook de Volkswagen Caddy weer een camperversie. De Caddy Beach van weleer krijgt dus een opvolger, op basis van de vijfde generatie van Volkswagens kleinste bestelwagen.

Voorlopig krijgen we alleen nog maar enkele schetsen te zien, maar Volkswagens bestelwagenafdeling werkt wel degelijk aan een nieuwe Caddy Beach. Of die kampeerversie dezelfde naam krijgt als voordien, is nog niet duidelijk, wel is zeker dat hij in september virtueel wordt voorgesteld.

Volkswagen Caddy Beach camper 2020

De nieuwe kampeer-Caddy is dus gebaseerd op de vijfde generatie die onlangs werd voorgesteld, en maakt dus aanspraak op uitgebreide rijhulp, waaronder travel- en trailer assist-systemen, en op de recentste benzine- en dieselmotoren die ook aan de strengste normen beantwoorden.

Volkswagen Caddy Beach camper 2020

Binnenin deelt het uitneembare slaapgedeelte zijn basis met het bed uit de California en Grand California, terwijl ook de tafel en stoeltjes uit de grotere versies komen. Wie onder de sterrenhemel wil slapen, kan kiezen voor een glazen panoramadak in zijn kampeer-Caddy, zo zegt VW.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Hendrik 14:30
Portrait de Hendrik

Zoals het op de rendering voorgesteld wordt neemt de man amper de helft van de kofferhoogte in beslag...dit is ofwel een mini dwerg ofwel eerder een zeer bedrieglijke voorstelling van de feiten. Volkswagen.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités