Prijslijst: zoveel kost de elektrische Volkswagen ID.4 (2020)

Volkswagen ID4 prijs België

Volkswagen heeft een prijskaartje toegevoegd aan de tweede telg uit zijn elektrische ID-familie. De ID.4, die als elektrische crossover in de grootteorde van de Tiguan meespeelt, debuteert als 1st Edition met een basisprijs van iets meer dan 47.000 euro.

Om precies te zijn, betaal je 47.280 euro voor een Volkswagen ID.4 1st Edition. Net als bij de ID.3 gaat het dus nog niet om de basisversie of de versie met kleinere batterij en minder krachtige motoren. Wel om de versie met batterij van 77 kWh en elektromotor van 204 pk.

En net als bij de ID.3 debuteert de ID.4 dus als 1st Edition, met led-koplampen, stuurverwarming, zetelverwarming, achteruitrijcamera, airco met twee zones, navigatie, digitale radio en adaptieve cruisecontrol. Een degelijke uitrusting dus, die nog wordt uitgebreid met de 1st Edition Max. Die vergroot de velgmaat naar 21 duim, installeert matrix-led-koplampen, elektrische zetels, drie zones voor de airco, een head-updisplay met augmented reality enzovoort.

Daardoor wordt de prijs van deze ID.4 wel opgedreven naar 56.915 euro, maar net als bij de ID.3 is de optielijst wel zo goed als onbestaande. Een beetje op zijn Aziatisch dus. De prijs van deze nieuwe ID.4 ligt dus een kleine 10.000 euro hoger dan die van de – weliswaar kleinere – ID.3, maar je krijgt er dus een auto in het formaat van de Tiguan voor in ruil. Al blijft die Tiguan ook nog wel flink onder de prijs van deze nieuwe ID.4.

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
Edison 23:43
Portrait de Edison

Hoewel de ID4 qua look meer op een X-trail of Opel Grandland lijkt dan op een VW, is hij ten minste minder janetterig dan een ID3...

kris pauwels 12:29
Portrait de kris pauwels

Mag ik vriendelijk vragen of het woord "janetterig" anno 2020 nog wel gebruikelijk is, wat het dan inhoudt en zeker in verband met het uitzicht van een wagen.
Een auto die er janetterig uitziet, hoe ziet die auto er dan uit?
Vriendelijke groet.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités