Tuner Mansory maakt nu ook golfkarretjes gatlelijk

Mansory Garia Golf Kart 2023

Mansory-nieuws laat ons nooit onberoerd, en dat is deze keer niet anders. Zo buigt de tuner zich doorgaans over supercars en giga-SUV’s, maar nu is er een golfkarretje aan de beurt. Het resultaat mag zich tot één van hun opvallendste creaties ooit rekenen, en dat betekent veel komende van Mansory.

Kijk je het repertoire van tuner Mansory er even op na, dan schieten woorden vaak tekort om te beschrijven wat je ziet. Zo gooiden ze even geleden nog de knappe looks van de Ferrari SF90 Spider overboord om de F9XX Tempesta Celeste te bouwen, trakteerden ze eerder een Mercedes G-Klasse op suicide doors en parelmoerlak en kreeg de anders respectabele Mercedes-Maybach GLS vorig jaar een verchroomde bullbar op zijn neus. Met zo’n gedrochten in je garage is het dus maar weinig verwonderlijk dat je ook de rest van je spullen een make-over wil geven… wat dacht je bijvoorbeeld van je golfkarretje?

Helemaal straatlegaal

Geen probleem, want Mansory werkt tegenwoordig samen met de Deense fabrikant Garia om jou op je wenken te bedienen. Je kan er Mansory-accenten toepassen op golfkarretjes in alle vormen en maten, maar het opvallendste is zonder twijfel dit volledig door de tuner opgeleukte exemplaar. Zo beschikt de Mansory Garia Golf Cart — zoals het ding voluit heet — over een koetswerkje uit gesmeed koolstofvezel, net zoals de tuner dat op heel wat van zijn auto’s toepast. Verder behoren zwarte velgen met natuurlijk flinterdun rubber tot de uitrusting, terwijl de rest van de look wordt opgefleurd met turquoise accenten. Die kleur keert ook terug in het interieur, en nog geen klein beetje. De complete lederen bekleding van de stoelen en het dashboard steekt erin, net als de dakhemel en de gordels.

Mansory Garia Golf Kart 2023

Wacht, dit gevaarte heeft gordels? Inderdaad, want de Mansory Garia Golf Cart is zo straatlegaal dat je er ook naast het golfterrein de ogen mee mag uitsteken. Je hoeft dan wel niet te rekenen op prestaties die met deze looks gepaard gaan, want van de aandrijflijn blijft Mansory af. Reken dus op een elektromotortje met net geen 11 pk, goed voor een topsnelheid van 70 km/u. Onder de bodem schuilt een accu van 10,24 kWh, waarmee je zo’n 50 kilometer kan rijden. Hoeveel je daar allemaal voor over moet hebben, geeft Mansory niet mee.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités