Anonieme gebruiker 18:45
Portrait de Anonieme gebruiker

"Off-topic" gaan van het eigenlijke ongeval, en in de plaats daarvan beginnen te lullen over "wat kan en niet kan"... Elke persoon met wat gezond verstand weet dat zo'n discussie gebaseerd is op "mening" en dus als het ware nooit uitgepraat is. Er moet gekeken worden naar de feiten: de bestuurder was dronken, reed te snel en met uiteindelijk een ongeval als resultaat.

De bestuurder heeft het ongeval zelf waarschijnlijk nooit gewild, maar ja toch is het gebeurd en zal hij de gevolgen ervan dragen. En één van die gevolgen is (spijtig genoeg) de bemoeizucht van de (riool)media en van mensen die het ongelooflijk boeiend vinden van andermans rekening te maken.

En wat betreft de auteur z'n vraag: er zullen altijd mensen zijn die hun kinderen zoiets cadeau geven. als een jongen van 20 jaar met z'n auto aan een hoge snelheid in iemand anders rijdt, dan ligt dat aan hem zelf en niet automatisch z'n opvoeding. Of dit nu met Renault clio is of een Ferrari, het blijft een ongeval.

Enigste conclusie die je kan trekken is dat bij veel mensen hun reacties, "objectiviteit" in het tweede geval niet primeert...

Groeten

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités