Geen opvolger met stalen dak voor Volkswagen Eos

Geen opvolger met stalen dak voor Volkswagen Eos

Volkswagen ziet geen toekomst in een opvolger voor een Eos als die een stalen dak heeft. Daarmee lijkt de stalen-dak-cabriolet op zijn terugweg. Want ook bij Opel krijgt de Cascada een stoffen dak.

Of de Eos een opvolger krijgt, is nog niet beslist. Autocar kon bij designbaas Klaus Bischof enkel losweken dat een grote vierzitscabrio tot één van de vele designstudies behoort waaraan zijn team momenteel werkt. Hij ziet geen graten in een nieuwe vierzitscabrio die zich iets luxueuzer positioneert dan de Golf Cabrio maar ziet vooral in de productiecapaciteit een probleem. “The problem with such ambitions is that all our existing factories are at full capacity, so any new additions means building new factories.

Verder vindt hij het zelf ook niet erg dat de Eos niet wordt opgevolgd door een cabrio met stalen dak. Het bleek erg ingewikkeld om deze constructie te ontwikkelen en te produceren.

Geen opvolger met stalen dak voor Volkswagen Eos

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Techno Patat 09:04
Portrait de Techno Patat

Elke nieuwe toevoeging zorgt ervoor dat ze extra productiecapaciteit moeten voorzien? De eos vervangen is toch geen nieuwe toepassing...?

Ot: best wel jammer, ik heb altijd liever de eos gehad dan de golf cabrio! De lijnen waren iets knapper, en hij stond verder van de A3 cabrio dan de Golf...

Sven 09:44
Portrait de Sven

de man bedoelt dat hij wat moet opletten dat ze niet teveel modellen lanceren en zo met een gebrek aan productiecapaciteit kampen. Wie weet hoeveel van die concepten ze nog willen gaan uitbrengen. Dus kiezen tussen een Eos-opvolger en bv. een zevenzits Tiguan.

Techno Patat 13:36
Portrait de Techno Patat

Aha, zo had ik het nog niet bekeken! Dan liever de Eos, al zal de tiguan misschien wel de betere verkoopscijfers halen :(!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités