Uit-tip: "Youngtimer, the next classic"-expo in Autoworld (30/04-29/05/2015)

youngtimer-autoworld-expo-the-next-classic

Voor komend weekend voorspellen de weerkaarten niet veel goeds. Het perfecte moment om nog eens een museum te bezoeken. In Autoworld loopt vanaf donderdag de expo "Youngtimer, the next classic", over auto's die even oud of jonger zijn dan we zelf zijn.

Al hebben ze op die jonge leeftijd wel al wat meer naam dan ons. Want de exemplaren die Autoworld vanonder het doek haalt zijn bekende wagens uit de recente geschiedenis. Zo kan je je gaan vergapen aan een BMW E30 M3, een Mercedes 190E Evo, een Renault R5 Turbo of een Range Rover Classic. Het is maar een greep uit het metaal dat de komende weken staat te blinken in het Jubelpark.

De expo loopt van 30 april tot 29 mei 2015. Het museum is elke dag open van 10 tot 18u. Een ticketje kost 9 euro voor volwassenen, 7 euro voor senioren en studenten en 5 euro voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Meer info vind je op de Fanpage van Autoworld.

Heb je zelf een mooie youngtimer in de garage staan? Contacteer ons dan even en misschien figureert jouw wagen in onze volgende reeks Vrijdag Fandag.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités