Vrijdag Fandag komt terug, en jij kan mee doen!

vf-seizoen4-oproep

Met de zon op ons achterhoofd laait de goesting voor een vierde seizoen van Vrijdag Fandag weer op. Heb je een knappe, exclusieve of verhaalvolle wagen, lees dan zeker verder. Want misschien verschijnt die wel op Autofans.

Autofanners van het eerste uur zijn natuurlijk niet onbekend met Vrijdag Fandag. Het is een wekelijks katern waarin we aandacht geven aan eigenaars en hun dierbaarste goed. Van een extreem zeldzame MG Xpower SV-R over een klassieke Toyota 1000 Osaka tot een Volkswagen Bora met meer dan 650.000 kilometer op de teller... Alles kan, zolang je wagen maar uit de band springt.

Heb je dus een wagen met een verhaal, exclusieve badge of een wagen waar je honderden uren van je leven in hebt gestoken; neem dan zeker contact met ons op en misschien verschijnt jouw trots wel op Autofans.be!

De eerdere seizoenen vind je hier:
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3

Heb je een wagen die volgens jou voldoet aan het Vrijdag Fandag-verhaal, stuur dan een mailtje met als titel "VF - 'Jouw Type wagen'" naar redactie@autofans.be en misschien nemen we wel contact met je op om je trots te tonen op Autofans.be.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Rob 19:10
afbeelding van Rob

Ik denk dat mijn Coltje met hagelschade niet door de vleeskeuring komt ;-)
Maar leuk dat het terugkomt, zaten leuke wagens tussen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws