Renault Twingo Electric plugt prijskaartje in

Renault Twingo Electric price tag 2020

Renault elektrificeerde eerder dit jaar de Twingo. Tegenwoordig hangt daar ook een Belgisch prijskaartje aan vast.

Drie uitrustingsversies biedt Renault aan voor de Twingo Electric. De basisversie is de Life, die je al voor 19.750 euro hebt. Een beetje hoger staat de Zen, uitgerust met onder andere elektrische ruiten vooraan, buitenspiegels in koetswerkkleur en een in de hoogte regelbaar stuur, voor 21.250 euro. Daarnaast heb je de Intens vanaf 22.050 euro, die versie krijgt er dan onder meer een Easylink-multimediasysteem en neerklapbare achterbank bovenop. Helemaal bovenaan het aanbod zit de Vibes, 23.300 euro betaal je dan voor automatische airco, regensensor en automatische koplampen.

guitige opties

Metaalkleur kost je 450 euro extra, de parelmoer witte of rode lak kost 600 euro. Personaliseren kan, je kan een geel of rood 'buitendecor' aanbrengen, voor 150 euro, voor nog extra striping betaal je 300 euro bij. Lane Keeping Assist en een achteruitrijcamera zijn ook in optie, apart of als pack te verkrijgen.

Renault Twingo Electric price tag 2020

Concurrentie vind je ondanks de fel hogere prijs bij de Honda E (34.500 euro) en ook de Smart ForFour Electric (vanaf 24.500 euro) mag je als halfbroer bij de concurrentie rekenen. Bij Fiat broeden ze nog even verder op de lancering van de elektrische 500.

De Twingo Electric is voorzien van een 60 kW (82 pk) sterke elektromotor en een accu met 22 kWh capaciteit. Daarmee kan je tussen de 130 en 180 kilometer ver rijden.

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités