Zo klinkt de nieuwe BMW M3 tijdens een sprintje naar 270 km/u [VIDEO]

Puristen sprongen een gat in de lucht toen bekend werd dat de M3 terug een zes-in-lijn kreeg. Het initiële geluk werd wat getemperd toen bekend werd dat er ook turbo's aanwezig gingen zijn. Want die luchtzuigers staan meestal garant voor een minder spannende sound.

Eén van de eerste eigenaars van de laatste generatie M3 (F80) vond het wel eens tijd om het geluid te delen met ons. Met launch control snelt de wagen in Dubai naar een snelheid van +270 km/u. Dat het daarbij meer dan vlot gaat bewijst het filmpje zeker. Niet gek als je weet dat die zes-in-lijn voor 431 pk en 550 Nm zorgt.

Echter hebben we moeilijkheden met het geluid. Net zoals in de M5/ M6 wordt het versterkt door de boxen in het interieur. Het resultaat is een mix van daadwerkelijk motorgeluid en een digitale hulp.

Wat vinden jullie van het geluid?

Ter vergelijking de E92 M3 en E46 M3:

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Techno Patat 16:52
Portrait de Techno Patat

Het klinkt een beetje als de E92 vind ik :P! Niet echt als een E46... Maar dat zal dan wel aan de soundgenerator liggen :(! Tellers vind ik nog steeds niet anno 2014 waardig, maar goed: smaken en kleuren ;)!

Snel gaat het wel daarentegen! En het heeft nog over, dit is een 7-bak toch? Aan 250 komt hij nog maar uit z'n 5e! Dat kon iets korter zijn toch :P? Maar snel is 'em toch wel :O!

Techno Patat 17:19
Portrait de Techno Patat

Oke, langs buiten klinkt em wel echt goed :O!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités