Jeep Wrangler BEV Concept in volle voorbereiding

Jeep Wrangler BEV Concept 2021

De Amerikaanse constructeur Jeep werkt aan een volledig elektrische Wrangler. De conceptversie wordt eind maart getoond op de Easter Jeep Safari in Moab, in de Amerikaanse staat Utah.

Als de finale van de Superbowl wordt gespeeld, dan weet je dat er grof geld wordt betaald voor de reclameblokken. Dat moet ook Jeep gedaan hebben, dat in een reclamespot terugblikte op de afgelopen 80 jaar en vooruitkijkt naar de toekomst. Helemaal op het einde van de video linkt Jeep naar een website, waar het de Grand Cherokee L vermeldt, net als de nieuwe Wagoneer.

Tegelijk kijkt het ook naar elektrificatie, en geeft het een overzicht van de plug-inhybrides die het gepresenteerd heeft. Iets verder verborgen staat er een verwijzing naar de Wrangler BEV Concept. Dat wordt een conceptmodel voor een volledig elektrische Wrangler, die Jeep op de Easter Jeep Safari in het Amerikaanse Moab wil voorstellen.

Jeep Wrangler BEV Concept 2021

Veel details geeft Jeep nog niet vrij, al laat het wel zien dat de basis dezelfde blijft als die van de klassieke Wrangler. De elektromotor komt vooraan, de batterijen worden verspreid ingewerkt. Voor meer informatie is het wachten tot eind maart.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités