Prijslijst: zoveel kost de SsangYong – excuses, KG Mobility – Torres

SsangYong Torres (2023) prijs

Hij zal eerst nog even door het leven gaan als SsangYong, maar de Belgische importeur heeft de prijzen klaar van wat uiteindelijk de KG Mobility Torres zal worden. De benzine-Torres weliswaar, want op de elektrische variant is het nog heel eventjes wachten.

Enkele weken geleden kon je al kennis maken met de Torres, de nieuwste SUV van SsangYong, dat binnenkort dankzij een langverwachte nieuwe eigenaar door het leven zal gaan als KG Mobility. De 4,70 meter lange Torres komt boven de Korando in het gamma te staan en debuteert in afwachting van de elektrische versie met een 1.5 turbobenzine van 163 pk en 280 Nm. Standaard krijgt de Torres een manuele zesbak mee, voor een zestrapsautomaat betaal je 2.200 euro extra. Hoe dan ook kun je met de Torres tot 1.500 kilogram slepen.

SsangYong Torres (2023) prijs

Amber en Quartz

In zijn basisversie ‘Amber’ parkeert de Torres zich op je oprit vanaf 36.490 euro. Dan geeft SsangYong/KG Mobility je al airco met twee zones mee, parkeersensoren rondom met camera, een digitaal instrumentendisplay en Android Auto/Apple CarPlay. ‘Quartz’ (38.990 euro) voegt onder meer zetel- en stuurverwarming toe.

SsangYong Torres (2023) prijs

Forest Edition en Sapphire

Vanaf de ‘Forest Edition’ (44.490 euro) krijg je niet alleen geventileerde zetels met elektrische verstelling voor de chauffeur, maar ook een verwarmde achterbank en elektrische kofferklep. Bovendien kun je je Torres vanaf deze uitvoering voor nog eens 2.000 euro extra van vierwielaandrijving voorzien. Dat is ook mogelijk op de ‘Sapphire’-uitvoering (45.490 euro), die er nog eens lederen zetels bovenop doet. Bestellen kun je de Torres vanaf nu, de eerste exemplaren worden vanaf september in de showroom verwacht.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Harry 19:01
Portrait de Harry

Veel te duur vd 4x4 versie 45.000 € beter wachten op de nieuwe Duster ook mooi en zeker een pak goedkoper en EU product

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités