Officieel: Range Rover Evoque

Met grote trom werd de nieuwe kleine Range Rover aangekondigd en al die ophef was niet voor niets. De Range Rover Evoque boort een nieuw segment aan voor de Britse terreinwagenproducent. Update: Filmmateriaal

Op de officiële foto's is een driedeursvariant te zien, maar

de spyshots tonen dat ook een vijfdeursversie onderweg is. Revolutionair voor Range Rover is dat de wagen zowel met twee- als met vierwielaandrijving beschikbaar is en dat de uitstoot onder de 130 g CO2/km blijft. Veel extra details zijn er niet, al weten we dat de wagen in Parijs wordt voorgesteld aan het grote publiek en dat de commercialisering start vanaf de zomer van volgend jaar.

Officieel: Range Rover Evoque

Extra nieuwtje is dat Victoria Beckham, vrouw van en ex-Spice Girl als creative designer aan het werk gaat bij Range Rover.

"Victoria Beckham is a talented British fashion designer and is extremely knowledgeable about great design and trends. Victoria understands luxury products - she is a Range Rover fan and has been a Range Rover owner for many years. Her fashion business is now in its third year and her designs are loved by critics and bought by many of the most stylish women in the world. I believe this appointment adds a new dimension to my design team as we continue to design products to appeal to a wider audience."

Officieel: Range Rover Evoque

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Pieter Aertgeerts 09:37
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Victoria Beckham er bij betrekken vind ik bullshit; De wagen opzich lijkt me echt super. We misse nog wat beelden, maar die verwachten we snel in onze postbus :)

Sven 10:33
afbeelding van Sven

hmm, Victoria hadden ze beter weggelaten op de foto. Ze ziet er wat vermoeid uit. de driedeurs Evoque doet me denken aan de eerste 'echte' Range's, die hadden ze ook als driedeurs.

Wim 12:46
afbeelding van Wim

gaat zeker goed verkopen, ziet er echt mooi uit, trekt hard op de concept

ChristopheVA 12:46
afbeelding van ChristopheVA

Ik ben gene favoriet van de nieuwe Range Rover. Vind het zelf een aarslelijke wagen! Geef mij dan toch maar de Freelander!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws