Renault op het autosalon Brussel 2013

Renault autosalon brussel 2013

Op een salon dat zich dit jaar focust op bedrijfsvoertuigen mag een merk als Renault natuurlijk niet ontbreken. Ze nemen naast hun hele gamma aan bedrijfsvoertuigen ook een resem aan gewone modellen mee waaronder de Clio RS en de facelift van de Fluence.

Voor bedrijven biedt Renault drie wagens aan van drie verschillende grootten. Onderaan het spectrum hebben we de Kangoo die beschikbaar is vanaf € 12.950 met een conventionele motor en vanaf € 20.000 met een elektromotor. Meer ruimte kan je vinden bij de Trafic (€ 19.900). De Master sluit het rijtje bovenaan af met een maximum nuttige ruimte van 17m3 in de grootste versie.

De hot hatch liefhebbers worden ook niet in de steek gelaten en krijgen van Renault deze hete Clio RS voorgeschoteld. Onder de kap een 1.6 turbo met 200 pk die standaard gekoppeld is aan de E.D.C. automaat.

De Clio Grandtour staat als Belgische première op het autosalon van Brussel. Een verlengde versie van de gewone Clio die er gelukkig minder onhandig uitziet dan zijn voorganger.

We zien ook de bij ons relatief onbekende Fluence met zijn nieuwe facelift. Deze krijgt een iets andere snuit mee maar voor de rest zijn de wijzigingen eerder beperkt. Deze midcycle refresh moet hem iets meer uitstraling geven. Renaults' oude bekenden als de Twizy, Mégane, Laguna en ruimtebeest Espace zullen ook hun opwachting maken op de beursvloer.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws