Toyota op het Autosalon Brussel 2020: vijf nieuwigheden

-

Toyota brengt de vijf nieuwigheden die het merk in 2019 voorstelde mee naar het autosalon van Brussel. Tel je even mee?

2019 was een druk jaar oor Toyota. De nieuwe RAV4, de langverwachte GR Supra, de Camry met hybride motor en de facelift van de C-HR zijn er daar vier van, de Corolla is de vijfde.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


De reïncarnatie van de Corolla na twee generaties Auris wordt uitgebreid tentoon gesteld in de Heyselpaleizen, waar Toyota in totaal 23 auto's op de stand zet. Maar ook de andere vier nieuwigheden van 2019 worden er goed in de spotlights gezet.

toyota-corolla-2019

Belgische premières

Om 2020 goed in te zetten heeft Toyota ook de ProAce City Verso bij, de kleine ludospace die de basis deelt met de PSA-groep. De personenwagenversie is te zien op het salon, de bedrijfswagenversie staat al klaar voor een proefrit in het Try & Buy Center in Vilvoorde. Geen Belgische première voor de nieuwe Yaris, daarop is het nog even wachten. Wel wuift Toyota het uitgaande model uit met een speciale reeks Yaris Connect, met standaard onder andere achteruitrijcamera en multimediasysteem met aanraakscherm.

toyota proace city verso

Toyota posteert de GR Supra op de stand in het Dream Cars-paleis, de overige modellen vind je in Paleis 7. Alle praktische informatie vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Leo 12:32
afbeelding van Leo

En wat met de RAV4 plug-in ???? Daar wordt met geen woord over gerept....

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws