Officieel: BMW 8 Reeks Concept

bmw-8-series-coupe-concept-2017-official-6

Pas in 2018 kan je bij de dealer langsgaan om de 8 Reeks van BMW te kopen, maar vandaag laten de Duitsers al een concept car zien waarop ze de 8 Reeks zullen baseren.

De concept car is er vooral voor de vorm. Niet omdat de productieversie er al aan zit te komen, wel omdat BMW graag het exterieur en het interieur wil showen. Messcherpe lijnen heeft hij, gecombineerd met bollere vormen. Gesculpteerde volumes die onderbroken worden door crisped lines, we zouden het zelf zo gek niet bedenken.

bmw-8-series-coupe-concept-2017-official

zweven

Een duikende neus wil een dynamische inborst tonen, terwijl de bekende designkenmerken van BMW behouden blijven. De uitgesproken nieren in het radiatorrooster zijn dus nog niet verdwenen, integendeel. Achteraan heeft hij wat van de i8, met de achterlichtunits die als het ware zweven boven de achterpartij. De bolle kont werkt het geheel af,

bmw-8-series-coupe-concept-2017-official

Om te zien of al die dingen ook het productiestadium halen, moeten we nog even wachten. Want pas volgend jaar wordt de nieuwe 8 Reeks Coupé onthuld. Tegen dan zal er ook meer info over de techniek en gebruikte technologie beschikbaar zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jumoo 23:58
afbeelding van Jumoo

Zijkant doet wat denken aan Aston Martin, en waar is de hofmeister-knik gebleven?

Quin 14:07
afbeelding van Quin

Bruut, maar elke conceptcar is wel bruut. Afwachten hoe het eindproduct er uit zal komen te zien!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws