Kia Habaniro lekt hippe looks het internet op

kia habaniro leaked

Kia zal op het autosalon van New York een nieuwe conceptwagen delen met de wereld. Van die Habaniro beschikken we nu al over een eerste gelekte plaat. Wat Kia van plan is met de concept is evenwel nog niet duidelijk.

Een pikante EV, dat kan deze Habaniro concept wel eens worden. Want de habanero, dat is een zeer hete chilipeper en Kia lijkt een kwinkslag te geven door de naam subtiel om te vormen tot Habaniro. Niro, als in: Kia Niro, de ecoridder van het merk. Met zekerheid kunnen we dit evenwel niet zeggen omdat bovenstaand gelekt plaatje alle informatie is die we momenteel hebben.

Wat we wel weten is dat deze Habaniro zijn debuut krijgt op het autosalon van New York op 17 april én dat deze Habaniro uiteraard een concept is. Het ontbreken van zijspiegels is één van de weggevers om dit te denken. Op het plaatje zien we alvast een auto die weinig designkenmerken van huidig Kia's overneemt. Evenzeer uniek is de dikke rode streep die over de C-stijl van de crossover loopt. Benieuwd wat Kia hier mee wil tonen in New York.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws