Man verkoopt teelbal voor Nissan 370z

testikel

Er zijn veel bereikbare dromen, zoals de wens om ooit een Nissan 370z coupé te bezitten. Maar je kan die droom beïnvloeden door op een drastische manier aan extra geld te komen: een teelbal afstaan bijvoorbeeld.

De man die zijn teelbal afgeeft woont uiteraard niet in Europa of Azië maar is afkomstig van 's werelds grootste kermis "Las Vegas". Daar zal de man voor het afstaan van één teelbal goed 35.000 dollar ontvangen, meteen de vanaf prijs voor een Nissan 370z in de USA.

In de praatshow "The Doctors" klapte hij uit de biecht over zijn plannen. "Na 14 dagen mag je het ziekenhuis verlaten met een dikke cheque in de handen".

Hoewel hij dagdagelijks bezig is met marketing heeft hij een hobby om zoveel mogelijk te geld besparen en zoveel mogelijk geld te verdienen. Zo neemt hij ook deel aan meerdere medische experimenten waar hij naar eigen zeggen de laatste twee jaar 150.000 dollar mee verdiende. Eén van die studies was een onderzoek naar het ebolavirus waar hij 5.000 euro per week voor kreeg.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yannick 13:24
afbeelding van Yannick

moet kunnen! blijft zijn lijf ;-)

Techno Patat 13:40
afbeelding van Techno Patat

Euhm, zoiets :P! Ik daarentegen heb iets van: zot, mijn teelbal(len) zijn meer of een 370 waard ze!

Glenn 21:12
afbeelding van Glenn

Die hebben ze letterlijk een kl**t afgetrokken.
Pijnlijke hobby lijkt me :o

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws