Vraag: Met welke wagen zouden jullie nooit op circuit gaan?

vraag-circuit

Neem het van ons aan, ongeacht de wagen, op een circuit heb je altijd bakken plezier. Zijn er echter wagens waarmee je nooit het circuit op zou durven gaan?

Nee, we hebben het niet over auto's waarvan de wielen los staan of die geen remmen meer hebben. We hebben het over wagens die zo uit de fabriek kwamen maar waarmee je toch nooit op een circuit zou durven rijden. Grijp echter niet naar de typische kandidaat om te autobashen. De Fiat Multipla is namelijk een zeer fijne kar om mee te rijden.

Welke wagen zouden jullie nooit op het circuit durven rijden?

Laatst gepubliceerd

Reacties (14)

Plaats een reactie
Wim 12:32
afbeelding van Wim

oude 911 turbo, dat talent heb ik niet :)

Yvesw 12:36
afbeelding van Yvesw

Idem dito, alles traag en onveilig maakt me niet uit, maar snellere karren met achterwielaandrijving uit de jaren 80 en 90 zonder tractiecontrole en ABS... daar krijg ik bezwete handen van :-)

Junior_AR 15:27
afbeelding van Junior_AR

Valt best mee hoor! Op de kleinere, technische circuits als Abbeville zijn deze ideaal om rubber te verbranden! Moeilijke beginner, maar eens je d'r mee weg bent! Puur genieten! ;-)

Yannick 12:40
afbeelding van Yannick

shelby cobra. Ooit één op de Nürburgring weten gaan en toen zeiden we nog "damn, die moet wel kunnen rijden me zo'n kar!!" 15minuten later terwijl we een hamburgerke binnenspeelden kwam hij volledig ineengereden van de ring op een autoambulance.

Techno Patat 13:33
afbeelding van Techno Patat

Oude amerikanen, gewone C63 ook nooit (moet minstens performance pack hebben met een deftig differentieel!), oude porsche en oude turbo-charched auto's am sich sowieso ook nooit! Maar ook de huidige generatie's supercar's niemer, genre Laferrari, P1, 918,... Ik kan daar denk ik gewoonweg niet snel genoeg voor denken :P!

Het zotste dat ik nog wil overwegen is een Pagani (becaus Pagani obviosly...), maar ook dat zal te snel zijn voor m'n talent vrees ik :P!

Zaag 14:17
afbeelding van Zaag

Een waar ik nog niet eerder mee reed

Bram 14:51
afbeelding van Bram

Ik denk direct aan TVR Cerbera of Tuscan. Daar hadden ze bij Top Gear al hun handen mee vol en volgens mij kost het bloed, zweet en tranen om daar Au Rouge mee op te knallen zonder de reclame van de Cola te verbouwen :)

Nico 15:04
afbeelding van Nico

Fiat Multipla uiteraard (aangezien deze toch in elk lijstje moet voorkomen ;-) )

Rebel 02:27
afbeelding van Rebel

Als je mij vraagt met welke wagen wil je wel op het circuit, kan ik je een antwoord geven.

Adriaan 13:55
afbeelding van Adriaan

Ik ben van oordeel dat elke auto op parcours wel iets van fun moet hebben, zeker als je er compleet mee over de rooien mag gaan. Daarmee, na lang nadenken op deze vraag, ik zou het begot niet weten met welke auto ik niet op het parcours zou willen gaan. Buiten dan mss met mijn eigen auto (wat eigenlijk ook niet waar is) al was het maar omdat ik geen schade zelf wil betalen aan mijn auto :p

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws