Audi bedekt TT met 27.000 Belgische pralines

audi_arijs_0008

Nee, het wordt in de toekomst geen optie voor TT-rijders. Naar aanleiding van Interieur Kortrijk ging de Belgische patissier Joost Arijs aan de slag om een TT van grille tot uitlaat te bedekken met pralines. Op en top Belgisch zullen we maar zeggen...

Een beetje een gekke denkpiste, Audi showt op de interieurbeurs in Kortrijk met het interieur - deuheuh - van de nieuwe TT, maar trekt wel de aandacht door het exterieur te voorzien van wat extra. Die extra bestaat uit 180 kilo aan chocolade getooid over de carrosserie van de TT. Voor patissier Arijs een monnikenwerk van 17 uur. Hoe die pralines überhaupt blijven plakken, het is ons een raadsel. Want bezoekers van de beurs kunnen naar hartenlust smullen.

Wij hebben alvast morgen een interview met Dany Garand, de interieurdesigner van de TT en onthouden vooral dat je met 180 kilogram chocolade 27.000 pralines kan maken. Stiekem, steken we misschien wel een chocolaatje binnen...

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:57
afbeelding van Techno Patat

Ik vermoed gewoon glucosesiroop er onder? Kleeft goed, is eetbaar en nadien verwijderbaar :-)!

Yvesw 18:06
afbeelding van Yvesw

Nu we toch een professional aanwezig hebben, hoe zorgen ze ervoor dat die dingen niet gaan smelten? :-p

Techno Patat 23:51
afbeelding van Techno Patat

Airco in de ruimte ook vermoed ik! Want het ziet er niet naar uit dat Joost het ook zo warm heeft :p!

Techno Patat 15:01
afbeelding van Techno Patat

Zo hebben we er enkele in ons belgenlandje hoor :-)! Zoek maar eens naar Bakkerij Heidi op facebook, fenomenale taarten!

Wim 09:03
afbeelding van Wim

Slimme marketingactie van Audi eerlijk gezegd, zo'n TT valt op op zo'n beurs, zelfs zonder pralines

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws