Nee, het wordt in de toekomst geen optie voor TT-rijders. Naar aanleiding van Interieur Kortrijk ging de Belgische patissier Joost Arijs aan de slag om een TT van grille tot uitlaat te bedekken met pralines. Op en top Belgisch zullen we maar zeggen...
Een beetje een gekke denkpiste, Audi showt op de interieurbeurs in Kortrijk met het interieur - deuheuh - van de nieuwe TT, maar trekt wel de aandacht door het exterieur te voorzien van wat extra. Die extra bestaat uit 180 kilo aan chocolade getooid over de carrosserie van de TT. Voor patissier Arijs een monnikenwerk van 17 uur. Hoe die pralines überhaupt blijven plakken, het is ons een raadsel. Want bezoekers van de beurs kunnen naar hartenlust smullen.
Wij hebben alvast morgen een interview met Dany Garand, de interieurdesigner van de TT en onthouden vooral dat je met 180 kilogram chocolade 27.000 pralines kan maken. Stiekem, steken we misschien wel een chocolaatje binnen...
Recente reacties
Supercars opgepast: extreme Ford Mustang GTD komt ook naar Europa
Men Zou beter de 2.3 ecoboost terug hier invoeren.die gewone V8 krijgt men hier nog niet verkocht.
Door Johan waltens 1 uur geleden
Laadpalen in kaart: zo verhoudt België zich tot de buurlanden (2024)
Na 5 jaar elektrisch rijden, stel ik vast dat er inderdaad meer AC-laadpalen zijn dan 5 jaar...
Door David 2 uur geleden
Officieel: elektrische Mercedes G-Klasse pakt uit met vier elektromotoren (2024)
Je hebt dan nog marge van 415kg. Dus geen 4 zwaargewichten meenemen en je zit goed.
Door this 19 uur geleden
Eerste test: Zeekr 001 - Zeekr 'n vast (2023)
Ik heb de auto bekeken in de showroom van Amsterdam. Echt een mooie machine die héél afgewerkt en...
Door Jan VBK 21 uur geleden