Autofans.be Endurance Event - 10 mei 2015

Autofans Endurance 2014

Aan wie er vorig jaar bij was hoeven we het vast niet te vertellen dat de allereerste Autofans Endurance een absoluut succes was. De sfeer zat er goed in en er werd duchtig geracet om de eerste plaats op het winnaarspodium. Uiteindelijk ging Schoten Racing met de gouden medaille lopen. Time for a rematch!

The concept - ENDURANCE

Het deelnemersveld zal bestaan uit 10 teams van vijf personen die strijden voor een plaatsje op het podium. Tijdens een uitgebreide briefing door de karting marshalls krijgen jullie uitleg over het wedstrijdreglement en het verloop van de Endurance. Via lottrekking krijgen de teams een kart toegewezen. Elk team kan nu zijn tactieken afspreken. Eveneens wordt even de tijd geboden om op te warmen en het circuit te verkennen. Vervolgens worden de QUALIFYING rounds gereden waarbij de snelste tijd van elk team het startklassement voor de race bepaalt! Het kroonstuk van het event vormt natuurlijk de 90 minuten durende race tijdens welke de teams tegen elkaar strijden om de eerste plaats op het podium!

Time and location

DATE: Zondag 10 mei 2015

TIME: Deelnemers melden zich tegen 17u. Einde van event voorzien tegen 21u

LOCATION: Inkart te Puurs

Registration and costs

Deelnameprijs: 35 euro per persoon. Inschrijvingen per team van 5 leden**.

Voor dit bedrag kan je rekenen op de vlekkeloze organisatie door de mensen van INKART en krijg je eveneens enkele lekkere versnaperingen en drankjes aangeboden. Daarnaast kunnen de winnaars natuurlijk nog rekenen op een leuke verrassing!

Inschrijven kan je doen door te mailen naar redactie[AT]autofans.be met als onderwerp 'DEELNAME ENDURANCE + REFERENTIE GROEPSNAAM'. Vervolgens krijg je een bericht met daarin bevestiging van betalingsinfo en andere concrete informatie over het evenement.

Deadline voor inschrijvingen: Vrijdag 1 mei 2015. Aarzel niet te lang met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt!

Wij kijken alvast uit naar jullie talrijke opkomst op 10 mei!

** Individuele inschrijvingen worden eveneens geaccepteerd. LET OP: Uw inschrijving kan slechts bevestigd worden wanneer 4 andere individuele inschrijvingen werden geregistreerd.

Auteur: Auteur: Alex
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:46
afbeelding van Techno Patat

Top dat jullie het weer doen! En ik kom ook wel eens af voor ne cola en de nodige handshakes en goodbye's...

Maar de eervolle 2e plek van Team Patat gaan we aan iemand anders moeten laten dit jaar, 21h gedaan is te laat voor mij :(! Zeker als ik dan nog eens stokkestijf 's nachts moet m'n werk doen :(!

Wel een aanrader, ik heb me vorig jaar met m'n maten dik geamuseerd en de fles Blonde Leffe staat nog steeds te glimlachen in m'n kast :D!

TomTom 22:28
afbeelding van TomTom

Even de taalridder uithangen: geracet is, hoe mottig het er ook kan uitzien voor menig Nederlandstalige met kennis van het Engels, met een -t, niet met een -d.

Alex 23:42
afbeelding van Alex

@TOMTOM -edit- laat ons hopen dat je die ridderlijke strijdvaardigheid ook meeneemt naar het kart circuit?! =)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws