Vraag: Ga jij naar de AutoRAI?

autorai2015-logodate-horizontal

In ons Belgenland associëren we januari steevast met het autosalon. In Nederland is er echter het AutoRAI-salon dat haar deuren opent van 17 tot 26 april. Gaan jullie een kijkje nemen?

De AutoRAI in het Amsterdamse RAI-complex is terug van weggeweest na een pijnlijke stilte. De editie van 2013 werd namelijk afgelast wegens een gebrek aan interesse van constructeurs. Niets van dat allemaal dit jaar, want de beurs staat er gewoon terug met een hoop primeurs en fraaie wagens. Een deel daarvan kon je al begluren op het autosalon van Genève, maar eerlijk is eerlijk: Amsterdam ligt iets dichter bij de deur.

Wat er zoal te rapen valt? Wel, denk onder andere aan de Audi RS 3 Sportback, Aston Martin Lagond Taraf, Honda Civic Type R, Lamborghini Aventador SV, McLaren 570S en Porsche Cayman GT4. Kostprijsje voor een kaartje (via de website) bedraagt 14,50 euro.

Ga jij een kijkje nemen naar de AutoRAI?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Rob 11:16
afbeelding van Rob

Ach, het is altijd wel leuk om even te zitten in de nieuwste auto's. Beetje pielen met knopjes ;-)
Ik ben er in het verleden ook wel een aantal keren geweest, maar momenteel heeft het totaal geen aantrekkingskracht op mij. Ik ga liever naar klassieker rally's/meetings tegenwoordig. Vind ik veel vermakelijker en wordt dichter in de buurt georganiseerd. Want met de auto naar Amsterdam is nog altijd een no-go en met de trein....., dan is het duimen dat je verder als Utrecht komt...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws