BMW introduceert M Bug Performance Pack voor M2 Competition (2019)

bmw m bug performance front

Na het succes van het M Performance Pack op een roedel van M-modellen introduceert BMW nu het M Bug Performance Pack voor de M2 Competition. Voor M-Rijders die continu rond willen rijden met roadtriplook.

In een openhartig perscommuniqué zegt BMW een belangrijke bemerking te hebben gedaan: Onderdelen uit de cataloog van M Performance verkopen als zoete broodjes op M- en niet M-modellen. Eén probleem echter, want het viel BMW op dat klanten die hun BMW vol hangen met M Performance goodies er vaak niet meer mee durven rijden omdat het laten vervangen van zo'n koolstofvezel splitter vooraan al snel 2.000 euro kost. Waardoor het gros van M2's nog nooit een roadtrip van dichtbij heeft gezien en zijn tijd doorbrengt in lokale dorpjes aan 50 km/u.

bmw m bug performance front

Fake it till you make it

Slechte reclame natuurlijk voor BMW, want het merk verkoopt auto's op het marketingverhaal dat het nog "pure rijmachines" zijn. Geen vrees echter, de oplossing is nabij. Met dank aan het M Bug Performance Pack. Dat pakket brengt een reeks stickers aan op je BMW waardoor die het uiterlijk krijgt van een auto die net terug komt van een zware roadtrip. Denk geplette insecten op de voorbumper, vuil op de flank en een raamfolie achteraan die "stof" simuleert waarop je een tekst naar keuze kan zetten.

BMW zal dit pakket initieel aanbieden op de M2 Competition voor een prijs van 1.419 euro, exclusief plaatsingskosten.

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
John 22:12
afbeelding van John

Leuke prijs ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws