Terugroepactie Porsche wegens... skizak?!

Porsche skizak recall

Duitse sportwagenfabrikant en fervent SUV-bouwer Porsche heeft een terugroepactie wereldkundig gemaakt waarbij het eigenaars van een Cayenne en Macan waarschuwt. Niet omdat één of andere ophangingsbout kaduuk kan gaan tijdens het rijden, wel omdat er een productiefout zit in de optionele skizak voor die modellen. Rijken doen het toch net altijd iets anders.

Familieman, gek van skiën en Porsche? Dan kan je geruime tijd bij het merk terecht voor de Cayenne en Macan. Porsche weet dat er eigenaars zijn die maar al te graag op ski-trip waardoor de Duitsers een optionale skizak aanbieden om die vuile ski's toch net iets properder te transporteren in het interieur. Al kan je natuurlijk ook altijd een skibox nemen natuurlijk.

Nu goed, die 1.738 klanten die tussen januari 2017 en februari 2018 geld overmaakten naar Porsche voor zo'n skizak worden nu verzocht langs de lokale dealer te passeren. Er is namelijk een fout geslopen in de stiknaad waardoor bij een crash ski's uit de zak zouden kunnen vliegen. Niet handig natuurlijk. Klanten krijgen uiteraard een fraai nieuw exemplaar. Een geweldig excuus om op een last minute short-ski te gaan, lijkt ons.

Porsche skizak recall
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws