Workshop autofotografie ism Sony: foto's + video

autofotografie-workshop-autofans-sony

Wat als je 15 autoliefhebbende expert level fotografen, een landingsbaan, 20 pro Sony camera's, 3 leuke auto's, een paar Autofansers en 1 professionele autofotograaf samenbrengt?

Autofotografie is een vak apart. De Autofans redactie heeft al jaren een voorliefde voor eigen fotomateriaal, maar bij elke rijtest zelfgemaakte foto's produceren is niet altijd even makkelijk. Het was dus hoog tijd voor een cursus...al moesten we die nog even uitvinden. Sommige zaken vragen tijd en wij hebben er dan ook een dik jaar over gedaan om alles in elkaar te steken.


Aan Sony zal het niet liggen. Zij organiseren zowat in elke tak van sport een workshop en zijn op dit ogenblik gewoon marktleider in high-end camera's. De juiste locatie zoeken was een ander paar mouwen. Vooral het feit dat het om auto's en autoliefhebbers gaat schrikt 99% van de mensen af. Uiteindelijk vonden we een perfect plek dankzij de Motorvliegclub Brasschaat. Het militair vliegveld heeft al een geschiedenis van meer dan 100 jaar en de club zelf bestaat al sinds 1970. Zelf een kijkje nemen terwijl er WW2 vliegtuigen overvliegen kan, 21 en 22 september is daar Flying Festival.

autofotografie-workshop-autofans-sony

Onze eerste editie focuste zich op de expert level fotografen. Diafragma en sluitertijd hadden dus geen geheimen voor de deelnemers. Je kan hun werk bewonderen in onze gallerij.
Het goede nieuws is dat we groen licht hebben voor een 2de én 3de editie! Dit keer voor iets minder ervaren fotografen. De workshops zullen doorgaan op zaterdag 26/10/2019 en zaterdag 2/11/2019.

Dus zet die data alvast in je agenda en vul als de bliksem ons inschrijvingsformulier in om op de hoogte te blijven, de plaatsen zijn beperkt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Ophira Eschinasi 16:35
afbeelding van Ophira Eschinasi

Beste,
Kan ik me nog inschrijven voor de cursus autopfotografie van 26/10/2020?
M vr gr

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws