Facelift Peugeot RCZ officieel

Een auto die Peugeot op een andere kaart zette krijgt zijn facelift

Dat de RCZ een facelift ging krijgen was geweten en nu weten we ook hoe die er uit ziet. Vooral vooraan werd die stevig aangepast. De prefacelift RCZ had het voordeel als compleet nieuw model op de markt te kunnen komen, en na een geslaagde intrede heeft deze facelift verwachtingen in te lossen.

Vooraan vallen de nieuwe grille en spitsere koplampen op. De RCZ krijgt ook ledstreepjes aan beide zijden van de bumper. Achteraan zien we weinig of geen wijzigingen. Gelukkig behouden ze de bubble in het dak en houden ze vast aan de charme van de RCZ. Onder de kap veranderd er vermoedelijk weinig of niets. Wie weet komen ze nog met een hybride op de proppen, Peugeot lepelt de laatste tijd overal haar Hybrid4 technologie in...

Peugeot stelt de facelift officieel voor op het autosalon van Parijs.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 11:28
afbeelding van Yvesw

En zo verpest men de mooiste wagen in het gamma... Alle knappe lijnen overboord smijten om toch maar mee in het familiegezicht te kunnen passen. Zonde!

Techno Patat 18:01
afbeelding van Techno Patat

Agreed! De RCZ was de enige peug met die designlijn die ik echt knap vond/vind! Dit is ook niet mis, maar ik zou het zeker niet meer tegenover een TT verkiezen! Daarvoor is de tt z'n meerwaarde toch wel waard sua looks!

duckje 13:03
afbeelding van duckje

ik vind hem juist kei mooi, nog beter dan de pre-facelift! de kleur staat hem ook goed.

die hybride versie lijkt mij inderdaad een goed idee.

Mesoerrie 16:25
afbeelding van Mesoerrie

ik vind dit er ook wel veel beter uitzien dan de pre fl. wat een muil had die zeg...

Yvesw 19:02
afbeelding van Yvesw

Het was imo de enige Pug die stond met de muil. Lekker stoer en sportief (al viel het dan wel tegen qua motorisatie). Op alle andere Peugeot's was het inderdaad verkeerd :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws