Officieel: Nissan Terrano

Nissan Terrano 2013 (India)

De Indiase arm van Nissan heeft vandaag haar nieuwe SUV publiek gemaakt, de Nissan Terrano.

Wie nu al wild wordt van de Nissan hebben we slecht nieuws, hij blijft enkel voor de Indiase markt en komt niet naar Europa of de Verenigde Staten. De badge "Terrano" is nochtans een oude bekende, in de jaren negentig werd de Europese versie van de eerste generatie Pathfinder zo genoemd, ondertussen heet die ook hier gewoon Pathfinder.


Nissan Terrano 2013 (India)

Deze Terrano is duidelijk gebouwd op basis van de Dacia Duster, al rept Nissan daar geen woord over. De gelijkenissen zijn nochtans treffend, hoewel ze er werk van gemaakt hebben de nodige accenten te leggen om het verschil met hun Roemeense evenknie te maken. Een grotere bumper vooraan, nieuwe lichtblokken voor- en achteraan en een nieuwe rooster doen al veel, maar verstoppen de Duster niet helemaal.

Nissan Terrano 2013 (India)

Binnenin is de vergelijking even treffend al werd er hier met betere materialen gewerkt, zoals zachte plastieken en namaak-hout.

Onder de kap schuilen de gekende motoren. Een 1.5 dCi die ook in de CLA ligt met hier 85 of 110 pk en een 1.6 benzineblok met 105 pk.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 1 reactie

Tags

suv

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Gedece 16:31
afbeelding van Gedece

Ooh eerlijk, spijtig. Vind deze eigenlijk best wel 'aantrekkelijk'. Veel meer good looking dan de Duster.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws