De Landwind E32 doet ons aan iets denken

Landwind-E32-Evoque

Laat het maar aan Chinese merken over om zonder gêne modellen uit de sector te kopiëren (Qoros buiten beschouwing gelaten). Laatste in dat rijtje is Landwind met hun E32, een perfect copy van de Range Rover Evoque.

Of Land Rover moet de wagen verbieden - maar geloof ons, in China heeft het Engelse merk geen voet om op te staan -, anders kunnen ze daar tegen het einde van dit jaar deze Landwind E32 in de showroom verwachten. Een wagen die sprekend lijkt op een model dat volgens ons al jaren gepatenteerd is. Gek genoeg gaat het hier zelfs over patentfoto's. Jups, een patent indienen voor iets dat eigenlijk al gepatenteerd is, het moet niet gekker worden.

Landwind-E32-Evoque

Evoque met zoetzuur

Zelfs mensen met een milde autokennis zien meteen dat ze bij Landwind Land Rovers mooiste hebben overgenomen, de Evoque. Onder de kap van de Chinese variant schuilt een viercilinder benzinemotor met 190 pk en 250 Nm gekoppeld aan een manuele zesbak of een automatische achtbak. Kostprijs wordt - omgerekend - geschat op zo'n 13,800 euro. Je zou er bijna één gaan importeren...

Landwind-E32-Evoque

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws