Nieuwe Fiat sedan krijgt zijn wereldpremière op 22 mei

tofas

Fiat komt eindelijk met een nieuw model dat structureel voor meer verkoopcijfers zal zorgen. Een gezinsberline met focus op comfort, ruimte, technologie en verbruik. Het maakt vandaag bekend dat die op 22 mei in wereldpremière gaat in Istanboel.

Van 22 mei tot 31 mei gaat het autosalon van Istanboel door in Turkije waar de nieuwe sedan van Fiat zijn wereldpremière krijgt. En dat die wereldpremière niet doorgaat in Genève of Frankfurt is erg voor de hand liggend: Fiat zal de nieuwe sedan namelijk gaan produceren in haar fabrieken in Bursa, Turkije - een fabriek die volgens de Fiat Group bij de beste ter wereld hoort.

De verkoop van het nieuwe model start in Turkije vanaf de maand november dit jaar. De sedan wordt verdeeld in een veertig-tal landen van de EMEA-regio. Ook België behoort daarbij, al hebben we nog niet bevestigd gekregen wanneer we de nieuwe Fiat effectief op ons grondgebied mogen verwachten. We hebben de vraag aan Fiat gesteld.

Update Fiat Belgie: Deze versie van de nieuwe Fiat die in Istanboel voorgesteld wordt, is niet voor België voorzien. Andere versies zullen later voorgesteld worden en het zijn die versies die naar België zullen komen.

Op onze vraag of er gedeeld zal worden met Alfa Romeo antwoordt Fiat dat dit nieuw model niets te maken zal hebben met een bestaand of komend Alfa Romeo model.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws