Skoda Kodiaq Scout: de overtreffende trap

skoda-kodiaq-scout-2017-official_2

Op het autosalon was er best wat interesse voor de Skoda Kodiaq. De kolos van Skoda lijkt dan ook een verkoopstopper te gaan worden. Reden genoeg voor Skoda om niet te lang te wachten met afgeleiden. De Kodiaq Scout is er daar eentje van.

De Scout-versie van de Kodiaq zal zijn debuut maken op het autosalon van Genève. Het recept is intussen bekend. Men neme een bestaand model en voegt daar een deel robuust karakter extra aan toe. Even laten sudderen en het resultaat wat aandikken met wat marketingtermen.

zilvermodder

Zo is er de zilveren accentuering van de wagen op onder andere de spiegelkappen, de grille en de raamlijsten. Ook onderaan de bumper is er een zilveren paneel dat tegelijk dienst doet als bodembescherming. Daarbovenop herken je hem aan de getinte ruiten. De wagen rust op 19 inch wielen. Binnenin wordt de uitrusting van de auto gebaseerd op het Ambition-niveau, met standaard uitgerust met Off-Road Assist, een Rough-Road pack en Park Assist voor- en achteraan, al heeft pakweg de Octavia dat tegenwoordig ook standaard.

skoda-kodiaq-scout-2017-official

Wie een Kodiaq Scout koopt, kan daarbij kiezen uit twee benzine- en twee dieselmotoren met vermogens tussen 150 en 180 pk. Alle versies komen standaard met vierwielaandrijving.

skoda-kodiaq-scout-2017-official
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
B4 20:56
afbeelding van B4

Eigenlijk is dit de Kodiaq zoals ik hem verwacht had. Deze gewone Kodiaq is nogal beperkt in zijn off-road kunnen, zeker in vergelijking met wat de Octavia Scout al kan.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws