Hyundai i30 N First Edition reeds uitverkocht

hyundai-i30-n_12

Hier had Hyundai maar 48 uur voor nodig. Dus wou je zo een exclusief speeltje dan heb je pech.

Niet gevreesd, de gewone Hyundai i30 N blijft verkrijgbaar bij de Hyundai-verdeler. Hyundai heeft ons geduld op de proef gesteld bij het lanceren van hun hete i30 die ze dan uiteindelijk vorige maand hebben losgelaten op de wereld. Met zijn 250 of 275 paarden uit een turbo-geblazen 2-literbenzine motor zal hij een geduchte tegenstander worden voor de ervaren rotte in het vak zoals de Volkswagen Golf GTI en Ford Focus ST.

De First Edition is een tot 100 stuks gelimiteerde versie die alleen in Duitsland te verkrijgen is en op 48 uur was Hyundai al van die stuks af volgens het “eerst is eerst” principe. Waarom Duitsland? De Nürburgring is zowat de geboorteplaats van de i30 N. Zo een First Edition krijgt geen extra paarden maar je krijgt als eigenaar een etentje aan de Nürburgring met ook een race-opleiding en een fun-pakket waarvan de inhoud alsnog onbekend is. De prijs van zo een First Edition is 1.000 euro extra die de eigenaars al via PayPal hebben moeten betalen.

hyundai-i30-n

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 15:54
afbeelding van Carlos

Hyundai mag wel eens werk gaan maken van prijzen bij ons... Elke dealer waar ik langs ga weet van toeten nog blazen... :D

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws