Scheiße: BMW 3 Reeks druipt het internet op (2018)

bmw 3 reeks lek 2018

Het is vandaag code bruin bij BMW, want het ergste dat kon gebeuren is gebeurd; de nieuwe generatie 3 Reeks is voor zijn officiële onthulling al het internet opgesmeerd. Scheiße!

Morgen zou BMW met grote trom de weeral zevende generatie van haar 3 Reeks lanceren op het autosalon van Parijs. Die 3 Reeks - codenaam G20 - komt echter al een dagje vroeger piepen. Waardoor we nu al een zicht hebben op de neue dreier. Die krijgt naar elkaar gegroeide niertjes, Peugeot-iaanse koplampen en een serieus gestileerde achtersteven. Afgaande op de M-remklauwen achter de velgen krijgen we op de eerste foto's de 3 Reeks meteen in een pikante vorm te zien. De zwarte is een M340i, de blauwe is dan weer een 330i met M-pakket en extra opsmuk.

bmw 3 reeks lek 2018

Alle informatie over de nieuwe generatie 3 Reeks zullen we nu hoogstwaarschijnlijk spoedig krijgen. Waardoor we jullie kunnen trakteren op een meer diepgaand artikel. Tot dan mag je al staren naar de plaatjes van de nieuwe 3 met M-opsmuk. O ja, geslaagd model volgens jullie?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 13:48
afbeelding van Wim

hmm, ik weet het nog zo niet, dit zijn natuurlijk de slechts mogelijke configurator foto's :)

tomtom 16:09
afbeelding van tomtom

Achterlichten lijken hard op de Alfa-Romeo Giulia. Goed? Slecht? Vooral niet origineel. ;-)

Wim 16:59
afbeelding van Wim

ook een beetje de Lexus "L" in de achterlichten, maar vergelijken met andere/oudere modellen is een straatje zonder einde :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws